24 Ιουλ 2008

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞέΡΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΞέΡΟΥΝ

αλλά σε μια κοινωνία γενικής σήψης όπου επιπλέουν κυρίως οι φελλοί
καλό θα ήταν να βλέπουμε και τους ανθρώπους που προχωρούν, συμμετέχουν και βραβεύονται εξαιτίας της δουλειά τους.
εξαιτίας της αγάπης και της γνώσης τους γι' αυτήν.
ο λόγος πάλι για τον εξάντα.

«Οι Μούσες της Χουτσιτάν» και «Τα Παιδιά ενός Βιασμού» του Γιώργου Αυγερόπουλου και των συνεργατών του, συμπεριλαμβάνονται στην επίσημη επιλογή του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Λατινοαμερικάνικου Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης (9th New York International Latino Film Festival) που άνοιξε τις πύλες του την Τρίτη 22 Ιουλίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την Κυριακή 27 Ιουλίου.


Στο φεστιβάλ, που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα του είδους του παγκοσμίως, επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν τελικά, 132 ταινίες δημιουργών από όλο τον κόσμο. Ντοκιμαντέρ και fiction, μικρής ή μεγάλης διάρκειας, περιγράφουν ανάγλυφα την καθημερινότητα, τα προβλήματα, τις χαρές και τις αγωνίες που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι στη Λατινοαμερικάνικη Ήπειρο.

Περισσότερα για το New York International Latino Film Festival εδώ.

«Οι Μούσες της Χουτσιτάν» (Muxes of Juchitan) προβλήθηκαν χθες Τετάρτη 23/7 στις 8.30 μμ στην αίθουσα Helen Mills με επαναπροβολή την Παρασκευή 25/7 στις 3.00 μμ στην αίθουσα του Directors Guild Theater.
Περισσότερα για την ταινία «Οι Mούσες της Χουτσιτάν» εδώ.

«Τα Παιδιά ενός Βιασμού» (Children of a Rape) θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη 24 Ιουλίου στην αίθουσα Imaginasian Theatre στις 10:40 μμ και την Παρασκευή 25/7 στις 6.00 μμ στην αίθουσα Helen Mills.
Περισσότερα για την ταινία «Τα Παιδιά ενός Βιασμού» εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: