9 Οκτ 2008

ΓΙΑ έΝΑΝ ΡάΔΙΟ - ΤΗΛΕΟΠΤΙΚό & ΠΑΙΔΙΚό ΚόΣΜΟ

στην κομοτηνή το σάββατο στις 18.00, στην αίθουσα εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου, η ημερίδα δημόσιου διάλογου που διοργανώνει η ραδιοτηλεόραση σε συνεργασία με τους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ε.ρα στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ερτ.



ο Βασίλης Νόττας, επίκουρος καθηγητής Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου, στο τμήμα δημοσιογραφίας και μμε
0 Νικόλαος Παναγιώτου, διδάκτορας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου, στο τμήμα δημοσιογραφίας και μμε και
η Γενοβέφα Κτενίδου, ηθοποιός, θεατρολόγος, σκηνοθέτιδα, σεναριογράφος
με τους δημοσιογράφους Πολυδεύκη Παπαδόπουλο και Μανώλη Κοττάκη
θα προσπαθήσουν να αναδείξουν απόψεις, θέσεις, προβληματισμούς και προτάσεις για έναν καλύτερο ράδιο – τηλεοπτικό και παιδικό κόσμο.

και όσον αφορά το φεστιβάλ τραγουδιού
που ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό κι ανάβει τα φώτα του στο χάρτη της πόλης της θεσσαλονίκης, δηλώνοντας ανοιχτό στις νέες συνθέσεις, στους νέους δημιουργούς και ερμηνευτές έχω να σας πω ότι προλαβαίνετε να δείτε και τον τελικό της 11ης Οκτωβρίου όπου η καλλιτεχνική επιτροπή και το κοινό, σε ποσοστό 50%-50%, θα επιλέξουν τρία από τα δέκα τραγούδια, στα οποία θα απονεμηθούν το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο βραβείο αντιστοίχως, ενώ η καλλιτεχνική επιτροπή θα απονείμει και τα τρία ειδικά βραβεία σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η επιτυχία μιας εκδή[λ]ωσης εξαρτάται από εκείνους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχει. Που προσπαθούν να ξεπεράσουν τα γραφειοκρατικά όρια και δίνουν την ψυχή τους, χωρίς να επηρεάζονται από τις κριτικές όσων τους προτρέπουν να παραμείνουν μετριότητες.