12 Ιουν 2008

ΤΟ ΦάΓΑΜΕ ΤΟ ΜήΛΟ.

με άριστα ή όχι,
από σήμερα ανελέητο παιγνίδι.

πολύ μακρινές ξαδέλφες η λόλα της φωτογραφίας με τη lola του τραγουδιού.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πόσο μακρινές ξαδέλφες είναι οι δύο Λόλες, αναγκάζοντάς τες η μία να ξεχνά την άλλη, αλλά κάθε φορά που ακούω τη Λόλα (Lola) των Kinks είναι σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα, γιατί την άλλη "Λόλα" τη ζω σε καθημερινή βάση.
Όμορφο πράγμα να γυρνάς πίσω, να νοσταλγείς και να 'χεις να θυμάσαι από τον πλούτο των παιδικών σου αναμνήσεων.
Αντλείς τεράστια δύναμη και η οποία είναι σφυρηλατημένη από την παιδική αφέλεια που μας διακατείχε

λι8οξόος είπε...

έχεις δίκιο.
είναι τα χρόνια που μαθαίνουν, που εκτιμούν και που δημιουργούν -χωρίς να το καταλαβαίνουν- τις τρυφερότερες αναμνήσεις της ζωής τους.

Ανώνυμος είπε...

Για την sexy θεία Λόλα θα πείτε κάτι ή δεν είναι του επιπέδου μας ?

Ανώνυμος είπε...

επειδή όλα είναι του επιπέδου μας, ηθελα να επισημανω πως πρέπει ν' αφήσουμε τις λόλες γενικά και να πιάσουμε τον μαλάκα. ο μαλάκας σε αντίθεση με τη φώκια μονάχους -που σχεδόν εξαφανίστηκε- ειναι ειδος που πολλαπλασιάζεται ραγδαία. θα μπορούσε το υπουργείο περιβάλλοντος να καθιερώσει περίοδο κυνηγιού του μαλάκα όλο το χρόνο. τα οφέλη για το περιβάλλον και τον άνθρωπο (ο μαλάκας δεν ειναι άνθρωπος) θα είναι πολλαπλά. σκεφτείτε αφ' ενός την καθημερινότητά μας χωρίς μαλάκα. αφ' ετέρου ο μαλάκας από σκέτος μαλάκας μπορεί να καταστεί επωφελής στη καθημερινή μας διαβίωση.είδη ένδυσης, υπόδησης από δέρμα μαλάκα! είδη οικιακής χρήσης και σφουγγαρίστρες από μακρυμάλληδες μαλάκες!μιμπλώ για το σκρήνιο από κόκαλλο μαλάκα! αναμνηστικά και είδη δώρων από σαφάρι μαλάκα!
τοιουτοτρόπως, έκαστη λόλα στο είδος της κι ο μαλάκας στα φαράγγια.
το επίπεδο όμως, επίπεδο...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΜΗΛΟ?ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΤΟΝΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ?

λι8οξόος είπε...

ο θωμάς είναι σπίτι.
ετοιμάζει τα τονωτικά. δεν μπορεί να κάνει πολλές δουλειές συγχρόνως
διότι επίκειται και η χαβάη!